Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2010

..as simple as that..

don't excites me when u're gonna let me down just like that..

my heart is beyond repair, because it wasn't whole to start with..

if u're here not to stay, don't stick around..just leave..

it is hard to bear the feeling, left alone to just swallow it..

so please, leave me alone..
just let me be..

don't ever say it...
if u're intention is to see me break down..

don't be here..
if u're just wanna play around..

so please..
please pretty please..
don't be here, don't say a word.
unless u mean it, unless u've figured it all out..


pies: it's a multiple feeling on different things..which is more than enough in my plate









..happy as a bee..

saya epy..
sbb smlm epy..
sbb smlm nampak pelangi cantek..
sbb smlm mkn2 ngn kegembiraan hati..
sbb smlm bgelak ketawa..

saya epy..
evn arine sy sdikit neves..
tp seme setel..
jd sy epy..
lgpn arini dpt duit..
pastu mkn free..
kjap ag tgk wayang free..
so sy epy..


sy epy..
sbb kbnyakan benda yg wat sy epy sy dpt..
evn sy xde seme bende..
tp sy epy ngn skarang...



sy juga epy sbb awk dan kamu..
terima kasih =)

..vanilla twilight? noooooo..

fuh fuh..
sapu habuk sket..


ok..
hola!

kasihan sungguh blog ni tbiar dah berapa lama aku pun tak tau..
saya bz, diulangi bz..
kenapa saya bz?
sbb saya bz lah..
sy ada family, kawan, kekasih oppss tak tak.. family dan kawan2 saje..
makanya jadual waktu yg pendek tu kene laaa dibahagi banyak2..

last week pergi melaka..
ke balik melaka?
hm mane2lah..
bukan utk bjalan, tp balik kampung..
sepupu ku kawen dgn orang tangkak..
mama kate kene pergilah, nanti sape2 kawen kt umah kte ade gk org nk tlg..
baek, jom pergi melaka!

panas yg amat melaka last weekend..(pnah ke melaka xpanas?)
seb bek xkene migrain..huhu
sudahnya, pemalas spt aku ne dok dlm umah tgk katun..
bukan aku layan budak tengok katun tau..
budak yg layan aku tengok katun..
"aunty tgk ape?"
"tgk katun"
"katun ape?"
"toy story"
"yaya, pnah tgk cte ni"
"meh dok sbelah diam2, tgk katun"
ahahha sudahnye pd keesokan hari, aku sudah di adore oleh 2 org budak yg nk mengikut aku …

..flukey..

td terrrtengok..
ada 10 followers..
kagum, sebab aku takda widget 'Followers" kt sbelah ne..
jadi, thanks!



sero supo nok ngepek, tapi dop tahu la nk ngepek gapo..
nk apdet supo malah, mugo sero supo takdop idea..
pahtu sero po budok plop main ngejah2 gitu..
aduh lah..
bakpo gini?
kijo malah, apdet blog pn malah..
gapodio hok ghajin pn dop tahu lah..



ok, bye!

..gula mmg manis..

inilah dia si gula hati..
ada je akalnya buat perkara pelik2..
tempat sesempit fridge tu pun mampu dia nak sorong badan gemok tu masuk..
musykil tak macamane dia masuk tempat sempit tu tp kepala menghadap ke pintu?
dia reverse?
hehehe


ini post ke 300!
mestilah post tentang penyeri hati bukan?

..narcissism..

hello..

Narcissism/Narcissistic can be define as:

egotistic: characteristic of those having an inflated idea of their own importance
wordnetweb.princeton.edu/perl/webwnThe term narcissism refers to the personality trait of self-esteem, which includes the set of character traits concerned with self-image ego. The terms narcissism, ', and ' are often used as pejoratives, denoting vanity, conceit, egotism or simple selfishness. ...
en.wikipedia.org/wiki/Narcissisticnarcissism - self-love: an exceptional interest in and admiration for yourself; "self-love that shut out everyone else"
wordnetweb.princeton.edu/perl/webwnnarcissist - someone in love with themselves
wordnetweb.princeton.edu/perl/webwnThe Narcissist - Lawrence Wendell Pfohl (born June 2, 1958) best known by his ring name Lex Luger, is an American former professional wrestler and football player. He is best known for his work with the National Wrestling Alliance, World Championship Wrestling, and the World W…

..lagenda novel tidak akan jadi lagenda filem..

Elo..

Mesti skang byk review psl Lagenda Budak Setan kn?
Evn aku x pnah wat review movie, tp cte LBS ne aku nk komen gk sket2..
sbbnye aku mmg peminat setia novel LBS n karya Ahadiat Akashah..


novel LBS ne dah lama mcm korang tau..
sape yg sezaman ngn aku tau la kot..
tp rmai gk yg tatau..
aku igt lg masa tu aku datang kl ngn parents aku then ktorg pegi The Mines nek bot(eh, ne pn nk cte ke?)..skolah rendah kot time ne..
ms papa nk beli paper/rokok, tnampak novel AA, aku mmg byk collection novel AA masa neh, so mmg teruja lah nk beli..
bodek2 papa, mahal kot 30hengget..akhirnya dpt!
malam tu balik hotel sanggup tak tdo nk abeskn..(seme tau kot betapa tebalnye novel tuh)
mmg nanges dowh baca novel ne, dan  sejak itu mmg aku promote LBS..
tak kasi pnjam sape2 woh kecuali yg rapat ngn aku..
from there aku pn bila sequels LBS kuar which are Katerina n Lagenda Berakhir, mmg aku beli teros ah tanpa pk pjg..

ne lah yg aku ada, tp tatau edition yg brape ne..
Eh panjang lk intro..
ok, smlm g tg…