Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2011

..randomly random..

Fuh Fuh...

berhabuk tahap ape dah blog ni.
masa masuk june, i've asked her to be nice to me. tapi sekarang dah di end of june.. she's been treating me badly..and cruel too..
sekarang ni, rasa macam dah kurang passionate  buat benda2 yang aku suka.. i mean, kurang tulis blog, kurang keluar bsosial, kurang tgk movie etc.. aku pun tatau mana pergi semua masa aku..
tolak malam td, dah seminggu lebey aku xleh tdo malam.. tp x seteruk thn lepas la.. luckily malam tadi boleh tidur awal, maybe sebab stress kot?
tengokla, blogging pun macam dah takde hati, x menarik langsung!
dah la, lg merapu.
bye!