Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2011

..random..

Salam..hola!


1. Dah lama tak apdet blog. sejak hari lahir kesayangan hati yg sorang tu.oh dah kasi hadiah dia walau byk drama.selamba blah dr opis kul 3 pegi bukit jelutong, bengang punye pasal. nasib baik dia suka.

2. Aku degil, keras kepala. Lil D slalu ckp mcm tu. Tp sbb keras kepala n degil aku tu la jupe gk dia on d his birthday. N he thanked me more than he supposed to. Well, kekerasan kepala dan kedegilan tu kadang2 bguna juga kan?

3. Kesayangan hati tu Lil D..tapi dia bukan kekasih. He means so much to me, tp m nothing to him. Kami not in a relationship. Dia kepunyaan orang lain.

4. Hence, sy masih single. Ye, saya masih available utk bdating. Sure takda org marah. Lil D pn xle marah, malah dia lagi suka, sbb pada dia, tlepas satu beban. Dia juga akan lagi suka, sbb sy jumpa my true happiness selain dr dia.

5. Hadiah dia? aku kasi Zippo murah je. Takda duit nk beli adiah mahal2 mcm dlu2..

6. Byk cte psl dia je?

7. Aku baru perasan, yg stiap kali aku balik dr kerja, lepas parki…

.. a wish for you..

kali ke 4 tarikh 13 April ada entry.

you are getting older gmok.
i hope all the love, wealth and happiness in the world are yours.
certainly u can have mine too..

happy 29th birthday lil D..
levyasowmach <3


* gamba zaman muda2 =) * -gmba zaman skarang dh x byk dan nampak tua.xle publish.hahaha-

semoga awak dapat apa yg awak wish for bersama family yg tsayang.. thanks being there for me..

as always, whatever dat makes you happy does make me smile even though it kills me. and as always, i'll be there for you as long as you want and you need me to. as always, i love you dearly as u are d best thing had ever happen to me even it's in the fugly way.. and as always, i still care for you and hoping the best for you even my name is not included.
m not your lover or your sweetheart or near any important to you. but you mean so much to me.


pies: baru perasan..tiap kali bday kasi adiah baju, thn ni je lain sbb da xle kasi brg yg wearable.nt jd penyemak kt opis dia atau pn kt loteng rumah. n thn ni…

..april fool? no..

pic from google.


alhamdulillah...
sikit2 keinginan hati dapat dipenuhi.
biar lambat pun..asalkan puas hati, bukan?

ouh i dont exactly have a wishlist.
cuma ada beberapa keinginan hati yg ikotkan hati mmg nak, tapiiiiii kalu tak dapat nk buat macam mane kan?
huhuhu

hurm sebenarnya dah lama nk update blog.
things happened...
tp a bit busy lately..
and entah lah, banyak sgt nk taip smpai tak tertaiplah..
hahaha

ouh btw,
today marks the day as 1 year m working kt reban ayam ne =)
cant believe i've made it the milestone :D
tengoklah rezeki macam mane pula lepas ni kan..
harapnya byk ilmu leh dapat lagi =)



k la,
eh anda ada pin? meh la kasi saya :D
*gedik mode*


ok, bye~