Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2011

..broga..

tak igt dulu pnah wat x entry ni.
tak apa, abaikan..


sejak 2009, dah 4 kali naik broga.
dari tak berapa famous broga ni, sampai lah nak naik pun jam dia punya famous..


1st time naik:
7th December 2009


Ahli: Hamizah Mekmizah, Nurusyifa dan Mohd Khairi





2nd time naik:
5th June 2010

Ahli:
Warga Party-mars






3rd time naik:
24th July 2010

Ahli:
Mohd Khairi dan Zaren Mukrish








4th time naik:
20th February 2011

Ahli:
Johan Bambam, Liana Dingding, Khairi Tamtam n Mok


(gmba satu je, xpool lagi)


Lumrah org Malaysia, makin famous satu tempat tu, makin ramai org pergi and makin banyak sampah.
Sila ada kesedaran sivik sikit, jgn buang sampah merata2.
Tolong bawak extra plastic utk simpan sampah2 korang and jgn main letak kat tepi je..
Angkut la sampah tu turun sekali..
Nasi lemak berbungkus2, air berbotol2 yang berat tu boleh pulak ko bwk naik, plastik kosong ngn bekas makanan yg ringan tak larat pulak ko nk angkut turun kan?
Pengotor punya orang. Hish!


ok,
lain kali nk ajak naik broga, wa kene pikir banyak kali d…

..sempena lima tahun..

Hola!

Good morning to good people ! =)
ok, even if u're not that good, i bid you too.

Hari ni bangun awal, naik train n arrived mebeng early.
sama awal ngn pekerja dia. hebat lah!
Kenapa naik train?
well, kereta sy kene hentam oleh budak umur 22tahun T_T
and nope, bukan saya yg drive recklessly, i was static/stationary.
dia reverse dgn lajunya dan patahkan gigi ikan saya dan sumbingkan bibir ikan saya.
malah dagu pun tercalar.
and masih ada hati nak marah aku mula2 sebab dia kata aku bawak laju and hentam dia.
urgh! bad habit driver!
nk reverse tak pandang kiri kanan depan belakang atas bawah.
so, peeps, next time u want to reverse ur car, dont merely depends on ur car sensor.
check ur rear mirror, side mirror and turn ur head around to confirm it.
and reverse SLOWLY, idiot!
(ok, sorry aku stress)

menambahkan stress, i sent my car back to semenyih so that papa can repair it and charge the boy.
was thinking, and suggested by my sis to take her kancil to work.
nah, i dont mind driving s…

..krabi..

it happened =)








thanks all =)