Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2014

Jawapan yang tak pernah ada

Dalam sebulan ni dah dua kali terasa.Kadang2 bila good things (takdelah good sangat, maksud aku hubungan tiada pergolakan) go on for  a long period of time, ada je perasaan yang nak tolong kacau.Tapi tu lah, I am merely a human aku bagitau kat lilD. Sekuat mana aku usaha untuk be happy for him, aku tak boleh tipu yang aku pun ada perasaan juga, jadi masih boleh berkecil hati walaupun aku faham. Maka, tidak adil lah untuk tuduh aku tidak faham dan tamak. Itu sedih tahu tak?Makanya dia akan selalu berbalik kepada, "remember the reason I wanted to end this last year?"Sebenarnya bukan last year sahaja. Years before juga, almost every year. Sometimes it makes me wonder, if he wanted to get rid of me, he does not need to care about my feelings. He can leave, walk away as he pleases. Sebab dia tak rugi apa2, I am.Hm. Sebenarnya aku dah tatau nak luah kat mana. Dulu selalu gak merapu kat twitter, tapi sekarang since he's on twitter as well, dia boleh tengok benda yg aku elak bag…