Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2011

grow some balls and suck it up!

ni entry aku cakap awal2 aku nak maki hamun orang..
sbb aku da cukup baik sebenarnya tegur secara berhemah
bukan seperti aku sound org lain..

SO KALAU TAK SUKA JANGAN BACA, BLOG AKU BLOG BODO2 JE


mcm aku ckp, aku sound receptionist aku lg teruk kot dr kau..
ok cani..

aku tegur elok2, ko nk cari gaduh ngn aku eh?

aku tegur elok2 kot bongok! kalu x aku da sound direct siap maki hamun..
bodoh!

btw, ni pun blog aku kan, suka hati aku la aku nk tulis apa..
yg ko rajin sgt nk dtg blog aku kenapa?
dah xda balls sgt nk counter attack ngn pompuan?

aku tulis secara general bagi nasihat, kalau boleh jgn spam group..
yg ko ni bukan jantan nk take it as advice and suck it up kenapa?


btw, sebenarnya, aku mmg nk remove ko dr friendlist aku..
cuma aritu xsempat buat, ko da delete aku..
tapi kan, ko tau x, kalu aku delete kau pun, tapi ko spam kt group, aku leh baca jugak la..
nama pun group kan? like i've mentioned before la..
wall kau, hak kau..tp w all group, it means everyone in the group'…

It's 4 am

Well it's actually 4.15am already..
Xle tdo sejak tjaga tgh malam td
Memula risaukn lil d, smpai dia da blk pn aku tetap gk xle tdo -_-

X lama lagi nk raya haji..
Tidaklah berapa mempunyai perasaan pun
Yolah, thn lpas mama&papa g haji, 2 thn lepas msuk spital, 3 thn lepas kene keje.. Tahun2 sbelum tu kira holiday blk umah -_-

Thn ni maybe la laen sket since da ada kakak ipar kn..
Tp tatau la apa yg lain nya
Sudah ade gk g piknik ke mana ke


Anyhow, sape yg blk kampung arini, semoga selamat sampai yeh..
Be extremely careful during this long weekend =]

Ok, bye

Mokmok pn da sdap tdo da

..blog saya bukan blog tarik duit =) ..

Well...

Sejak beberapa menjak ni aku ada annoyed sikit lah ngn dak U aku neh..
sbb stiap kali aku dpt notifications kt tpon, dia ada post something kt group alumni..
aku pun dgn semangatnya buka la kt tablet, sbb dr hengpong xsanggih aku tu, nk buka grup kene dr browser..renyah!
buka2 org dok tampal iklan promote blog..
ok fine..xpelah, dia nk cr rezeki..

tapi kan.....kalau kannn...
dah smpai 2 3 4 kali sehari jadi mcm tu, semestinyalah aku annoyed.


ok, aku tidak lah ada perasaan hasad dengki dgn org yg generate income from blog/churp2/says.my
aku respek lah sbb ko rajin kan nk buat benda2 tu, dari aku yg malas gila nih..
kalau ko nk spam kt wall ko sendiri, nobody wud mind..
tapi kalau ko spam kt a purposed group, it wud be everybody in the group's business..
get it?

camni, wall kau, hak kau..
tapi wall group, hak group..
setakat nk post seketul dua spt yg aku tgk ada dlm tu..xksah lah..
itu namanya nk promote perniagaan dan peluang..
tapi kalau sehari empat lima kali, ape cite b…

..just because takde idea..

dah nk dekat 2bln abg tunggal aku jadi suami orang.. tahun depan dah nak jadi bapak orang.. semoga berbahagia hingga ke selepas akhir nafas.. semoga anak dalam kandungan selamat dan menjadi anak sedara sy yg soleh n baik =)