Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2011

..gambar selalu juga menipu..

satu dua hasil dari pergi bercuti menghabiskan duit.











ok sbenarnya dr 1 tempat je.  ni pun buat syarat update blog.

ok,bye!

..jgn baca perihal hati buruk ni..

Dah lama tinggal blog.
Sepatutnya kita start semula dgn entry yg happy.
Tapi... I am just not in the mood..
Update blog pun sebab ketidakbolehan utk tidur.


Izinkan nak meroyan.

It is just an endless ranting that surely waste ur time. Tak payah buang masa baca. Aku serius.

Aku bukan seorang Muslim yg baik. Itu aku mengaku.
Tapi jgn pula kata aku tak berusaha to be one, kau takda dgn aku 24/7

Apa yg aku pelajari masa belajar Tasawwur Islam zaman SPM dulu kan, memang sifat manusia aPabila susah dan dalam kesedihan, we will turn to a higher power. Tak kisahlah apa pegangan kau, mesti bila kau susah hati ke sedih ke apa ke kau akan cari the One that u believe got the greatest power of all. Betul tak? Jgn tanya pasal atheist, setakat ni aku takda kawan dr pegangan itu, so tak pernah ada peluang utk memahami mereka. Even I am not a good Muslim, I do believe in Allah and i still turn to Him in sadness or even in happiness.

Satu perkara yang aku tak pernah lupa utk meminta dr Dia setiap kali …