Friday, August 24, 2012

..Hanging by a moment..

Hey ya..

Yes, dah lama tak udate blog, as usual, no surprise..
Blog bila ada masa dan kemahuan..
Sudahhnya,memang terabai begitu sahaja..

Anyway,
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Consider adalah yang membaca blog ni, kalau takde, boleh abaikan je..
I blog as a medium to express how I feel, bukan wajib untuk sesiapa pun baca..

See, dah start nak merapu tak tentu hala, memang Ramiza..


Nothing much happened for the past few months (if I'm not mistaken)..
Just the normal, routine life I was and still having..
For the past month, I was staying alone as my sister went home to our parents' selling ayam golek/panggang kat bazar..
Dan hidup pun makin berterabur..
Baru nak menyelesakan diri hidup alone, Mokmok pulak patah rahang..
I gave my attention to him and ignore other things..
Sebabnya, as I usually am, aku memang ambil masa to do things..
Bila mok on wet food and strict diet, kena feed, tunggu dia makan, tidy up his mess, I just couldn't concentrate on other things..
Sudahnya, benda lain semua terabai..
Susah betul jadi orang pemalas ni..huhu

Anyhow, I'm trying my hardest to pull back my life on track..
Tapi tu lah, perubahan tu bagus tapi susah..
Susah bila ada will, tapi mental tak kuat..



Oh, anda, dah lama tak dengar khabar berita..
Hopefully everything goes well, as you want them to be..


And you, aimishyu!

Ok, bye!
Sent from my BlackBerry®