Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2011

..farewell..

it's new year's eve

well, i am at home, taknak keluar but eventually i have to..
got dinner with friend's family..so kena la keluar jap lagi..

actually i have lost interest of celebrating new year like yearsssss ago..
sejak masa keja kt bonita, balik keje kul 11 n i have no mood to go out..
since then, dah memang xda feeling nk celebrate new year ni..

2011 - pergi terengganu, tiba2 dah pukul 12 lebih kt homestay budak2 ni dok buat tutorial pakai shawl..haha
2010 - yep, i went to the curve..tu pun sbb bwk syipa n keri..kalau tak mmg dok umah je..
2009 - masa ni la yg keje bonita tu..
2008 - pegi supper ngm family kat cyberjaya..

so, yeah it's plain boring..but i love it..
mungkin i'm getting older, but heck, who cares? i prefer to be a lazy bum sitting comfortably in my house..

2011

what have i achieved in this whole year?
bazir duit - checked!
kerja - checked!
yeah, i never have any resolution towards new year..
target? ada la but not resolution..
what is the most …

Lion-Fish

..randomly..

hola!

saje rindu ngn blog..rasa lama sgt bersawang nye kan
yelah, bukan aku buat bisnes ke cr duit ikot blog ke (eh kau) nk kene update tetiap hari..huhu


anyway, nothing much..
i mean nothing much yg boleh d cerita instead of too many things that happened..
benda yg menyakitkan hati tu, letak jauh2..lagi ingat lagi sakit hati..ye tak?huhu

anyway..

dari apa aku perasan, i'm prone to fall sick nowadays..
sangat melemahkan..
i mean, i never feel so weak n helpless macamtu..
yelah, sebelum ni sakit macam 2 kali setahun je..
tapi tahun ni, sampai habis MC dgn annual leave..
siap terpaksa amek unpaid leave T_T
stress!
tapi takpalah, sabar je lah kan..
dugaan..

updated my "penghabis duit" ke ios 5..xda beza pun kecuali benda alahiMessage..
so kalau korang JB on 4.3.3, simpan je la..
sebab xda lg JB utk ios5 utk ipad2..ipad1 ada lah..itu pn plg hebat semi-tethered *pasni kene check update*

most probably m going on a trip again..
havent fully decide yet since i am really in a tig…