Tuesday, August 24, 2010

..basikal merah jambu ada ribbon..

Masa kecik2 dulu la kan..
Basikal korang ade tak riben2 kt handle?
Ala, macam gmbar ni:

sumber dari gugel :)

Ada tak? Ada tak?
Basikal aku dulu2 takde..haha
I'm not that girly type anyway...

Tapi kan..
My steering wheel got one *wink2*


nampak tak riben merah putih tu?
ehehehe itulah hasil kebosanan dalam perjalanan yang panjang..
btw skarang dah takde..
riben jatuh kt melaka masa konvo zaren..wuu


saje je nk apdet..
da lama nk aplod gmba ne..
tp kabel fon ilang mane tah...
so tiadalah mtransfership gmba dr fon ke lappy..
ne pn kebetulan pakai my own machine kt ofis..



ok, bye!

Sunday, August 15, 2010

..refereeing is an honour..

life as a referee..
it is fun =)


uniten paintball tournament

apetah lagi dapat referees mcm mereka :P

Thursday, August 5, 2010

..pass the past for the future..

So... you have a past.                  
I mean, who doesn't?
                   
What I need to know is if there is
a place for me in your future.
~sweet home alabama, 2002~








dah banyak kali tonton movie ni, but i never got a chance to watch it from the start..
tapi even dah banyak kali tengok dan x pernah tengok dr awal,tapi it never fails to make me sit still =)
i never care abt ppl's past, juz wonders if i have any chance to be with them in the future..
just hope that someday, somebody will say those things to me, cuz my past wasn't rainbows and bunnies..
ok, bye!