Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2010

..aidilfitri 1431..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..





Dikesempatan ini, saya, Ramiza binti Mohd Yunus dengan rendah diri dan setulus hati ingin memohon ampun dan maaf bagi segala kata dan perbuatan yg terlanjur, menyakitkan hati samada secara sengaja atau tidak. Semoga lebaran kali ini membawa keceriaan, kebahagian dan rahmat kepada anda dan keluarga.

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf zahir dan batin.

With humble and a sincere heart, I, Ramiza Mohd Yunus would like to apologize for all my wrong doings either with intention or unintentionally. May this day of victory brings happiness, joy and blessing to you and family.

Happy Eid Mubarak.

Yours truly,
Ramiza Mohd Yunus

..the very 1st thing on my mind today..

tadi pagi...
tiba2 terfikir...

agaknya kalau Americans/kuasa2 barat bhadapan dgn penjenayah/terrorist yg pandai ilmu kebal, ghaib etc (mcm org dlu2 yg amalkan ilmu silat) , dorang pening kepala tak?
yelah, mungkin pada diorang magic la kan bole disappear lah terbang lah..
tambah lagi kalau buka langkah silat pastu hilang, aku rasa cia/ncis/csi semua bole pening.
heh


kenapa terfikir?
entah bangun2 tido terfikir yg tuh..haha
mungkin sebab masa senggang byk abeskan dekat baca macam2..
al-Maunnah lah, tgk cerita My Name Is Khan lah, er peristiwa memali lah, org jual minyak pengasih dlm tenet lah..mcm2..

btw, malam ni baru pakcik simpan mohor besar announce bila raya.
so akan terjawablah ura2 raya khamis atau ikot kalender hari jumaat.


ok, bye

..mari berlatih..

orang bkulit putih kata;
practice makes perfect


tapi kan, kenapa ye..
semakin d cuba semakin susah..
semakin byk latihan, sama je impak, tetap rindu, tetap kehilangan..


jadi makanya,
kata orang kulit putih tu tak boleh dipakai dalam soal ini.

nonsense!

lil D,
semoga awak selamat sampai ke kampung, beraya dgn gembiranya dan selamat pulang ke sini. awak kena juga selamat sampai ke sini sebab awak dah janji nak pujuk org n ubat rindu org =) 
owez pray for ur happiness cuz that's my happiness, for now


ok, bye