Thursday, March 3, 2011

..t.i.g.a..

Well,


Happy 3rd birthday dearest blog..

Hari ni genap 3tahun blogging d blogspot. Thn ke berapa bblogging sejak friendster, tak igt..
so, selamat 3thn Angel of the Devil =)



ouh, selamat hari lahir juga kepada melur natasha
untunglah bday ko sama ngn blog aku, dpt la wish..hahahaha
she's my ex-unimate, ex-teammate, ex-captain dan masih lagi tripmate yg tegar..
hope all ur dream come true.
semoga murah rezeki dan segala persoalan yg belum terjawab dapat dijawab.
levya!



pies: arini ari kedua MC, demam selsema. pelik sbb jarang dmm lebih sekali in 6 months. ni baru 2 bln da demam balik

4 comments:

Anonymous said...

lo..

demam ker?
xpelah..rehat2 la plak en..
time sakit la kite nk melepak kt rumah..

cepat2 sembuh ye...

rAmiZa.mY said...

a ah..
da 2 ari da demam..huhuhu
mmg dok umah je, xlarat nk kuar *pdhl smlm lepak mapley* :D

terima kasih =)

Anonymous said...

haha..tu yg boleh tambah mc lagi 2 hari tu..haha..

huh...wajah baru..

rAmiZa.mY said...

mc 2 ari je punnnnnn
kebetulan bp drop skit 2nd day tu.
bkn slalu buat..hahaha


urgh, saje je try2..
skali takleh tukar balik n xda masa nk touch up..
buruk nau

Just keep swimming!

If you want move forward, something have to change. Alah, macam kita nak berjalan, kita kena melangkah, kena gerakkan kaki, makanya kaki kit...