Sunday, March 13, 2011

..empty chat..

Hey hey hey...


takda adab sungguh.haha


well saja nak merapu pepagi buta subuh sepiie neh.
m currently kat melaka.
kak yong's solemnization.
er dia tu sepupu zaren..

pastu petang lak balik jasin jap.
kak long/kak An nye majlis tunang.
tu sepupu shayerrrrr...hehe

errrr takda la idea sgt sbenarnye..
nk rasa bsembang, tp tatau nk bsembang ngn sape.
hoih, byk btol stock suara nk bsembang..
pdhal baru lepas melalak 3jam kt DP td..
dah lama tak ber karaoke..
td pun pegi ngn shepha, zaren, keri, amy(err btol ke eja? she's KY's sis), zatul (zaren's cuz) ngn wan (KY's bro)..
hajat d hati, kalau takde plan mlm td, da balik kl da..
tp tetbe ada plan..
best melalak melepaskan tensen..
and good company keeps u happy =)


hurmmmmm

feeling kinda lost.
rasa hati semakin kosong.
haih~


ok, bye

8 comments:

Shepha said...

bunga2 :))

rAmiZa.mY said...

untung ah dalam hati ada bunga..
cis

k.e.r.i. said...

sempat lagi update blog kat melaka.
gua tengah sedap berdengkur kot.

rAmiZa.mY said...

asl wa x prasan lu punya komen?

hahaha lu tdo mati, bdengkur mcm kapal api..

Lang Legar said...

so aku da bace kat homestay. skang baru komen haha.

rAmiZa.mY said...

sbb ko malu2 nk komen dpn aku ke sbb lappy ko wat hal?
hahaha

perlu ke komen itu je?
x mbina lgsg..haha

Lang Legar said...

da tentu sebab lappy aku wat hal..

aku nak komen satu je..

cepat la kenalkan aku dengan your Mr. Right haha

rAmiZa.mY said...

errr
ko suruh cpt2 mcm aku da ade calon je..
ape kate ko tlg aku usaha utk knal kan aku pd potential mr right?
kan lebey afdal..kot2 cik doktor ada kenalan encek doktor..kan besh..
muahahahahaha

Just keep swimming!

If you want move forward, something have to change. Alah, macam kita nak berjalan, kita kena melangkah, kena gerakkan kaki, makanya kaki kit...