Skip to main content

..empty chat..

Hey hey hey...


takda adab sungguh.haha


well saja nak merapu pepagi buta subuh sepiie neh.
m currently kat melaka.
kak yong's solemnization.
er dia tu sepupu zaren..

pastu petang lak balik jasin jap.
kak long/kak An nye majlis tunang.
tu sepupu shayerrrrr...hehe

errrr takda la idea sgt sbenarnye..
nk rasa bsembang, tp tatau nk bsembang ngn sape.
hoih, byk btol stock suara nk bsembang..
pdhal baru lepas melalak 3jam kt DP td..
dah lama tak ber karaoke..
td pun pegi ngn shepha, zaren, keri, amy(err btol ke eja? she's KY's sis), zatul (zaren's cuz) ngn wan (KY's bro)..
hajat d hati, kalau takde plan mlm td, da balik kl da..
tp tetbe ada plan..
best melalak melepaskan tensen..
and good company keeps u happy =)


hurmmmmm

feeling kinda lost.
rasa hati semakin kosong.
haih~


ok, bye

Comments

rAmiZa.mY said…
untung ah dalam hati ada bunga..
cis
k.e.r.i. said…
sempat lagi update blog kat melaka.
gua tengah sedap berdengkur kot.
rAmiZa.mY said…
asl wa x prasan lu punya komen?

hahaha lu tdo mati, bdengkur mcm kapal api..
Lang Legar said…
so aku da bace kat homestay. skang baru komen haha.
rAmiZa.mY said…
sbb ko malu2 nk komen dpn aku ke sbb lappy ko wat hal?
hahaha

perlu ke komen itu je?
x mbina lgsg..haha
Lang Legar said…
da tentu sebab lappy aku wat hal..

aku nak komen satu je..

cepat la kenalkan aku dengan your Mr. Right haha
rAmiZa.mY said…
errr
ko suruh cpt2 mcm aku da ade calon je..
ape kate ko tlg aku usaha utk knal kan aku pd potential mr right?
kan lebey afdal..kot2 cik doktor ada kenalan encek doktor..kan besh..
muahahahahaha

Popular posts from this blog

Everly Hotel Dah Tutup

Tadi pergi Melaka dengan Mr B for a meeting. Meeting tu pun komfem last minute, so lepas update meeting kami terus gerak ke Melaka.
Aku yang drive.Sepanjang perjalanan we talked a lot. Kau tau tak betapa awkwardnya dok dalam kete kalau memasing kematian kutu untuk bercakap?
Luckily, tiada seekor kutu pun terkorban.Masa lunch kami sembang banyak benda sementara tunggu nasi goreng overpriced sampai. Tapi yg terkesan mesti la tentang bos puji aku.
Ok, itu riak sebenarnya.Bukan senang nak cari keje zaman sekarang. Baik fresh grad mahupun orang yg dah ada experience.
I was retrench 6 months ago. Tetiba ja kena suruh benti and takyah datang keje. Mau tak gelabah? (Masa tu tak gelabah sangat sebab ada keje part time yg back up)
But i was lucky. I really am. I managed to secured myself a job within 2 weeks. Actually, 2 jobs. Org lain, masuk tahun ni baru semua dapat kerja, tu pun setengah tak berapa happy ngan keje yg dorg dapat.I was lucky to find a job and readily to work before the month e…

Seorang Puan

Lucky I'm in love with my bestfriend <3 nbsp="">

Kira turun

Makanya, bila kau berbuat baik, atau cuba bersikap baik dengan orang, tak semestinya they will return the same gesture to you. Buktinya? Bila kau ada satu hubungan dengan bos, yang mana saling tidak menipu antara satu sama lain, kebenaran tentang orang mengata atau bawa mulut di belakang surely akan terbongkar. That's what happened to me, bila bos tetiba je bengang cakap kau bitching behind his back, kau bersabar. Tunggu sampai dia balik sini (or the next time you see him/her), confront. He asked why I didn't call him to ask? Satu, we both were hurt, so we might say something we both regret (atau aku kena buang kerja). Keduanya, I'm a true believer of settling things face to face. Result? Better than you expected, the truth and much more. Trust and the unspoken bond of respect as well. Oh, juga remark dari boss yang kau ni jenis jujur sampai kekadang rasa rude macam nak kena pecat. But hey, the rudest people is the honest man. Buat apa nak tanam tebu kat bibir pastu tambah…