Skip to main content

..empty chat..

Hey hey hey...


takda adab sungguh.haha


well saja nak merapu pepagi buta subuh sepiie neh.
m currently kat melaka.
kak yong's solemnization.
er dia tu sepupu zaren..

pastu petang lak balik jasin jap.
kak long/kak An nye majlis tunang.
tu sepupu shayerrrrr...hehe

errrr takda la idea sgt sbenarnye..
nk rasa bsembang, tp tatau nk bsembang ngn sape.
hoih, byk btol stock suara nk bsembang..
pdhal baru lepas melalak 3jam kt DP td..
dah lama tak ber karaoke..
td pun pegi ngn shepha, zaren, keri, amy(err btol ke eja? she's KY's sis), zatul (zaren's cuz) ngn wan (KY's bro)..
hajat d hati, kalau takde plan mlm td, da balik kl da..
tp tetbe ada plan..
best melalak melepaskan tensen..
and good company keeps u happy =)


hurmmmmm

feeling kinda lost.
rasa hati semakin kosong.
haih~


ok, bye

Comments

rAmiZa.mY said…
untung ah dalam hati ada bunga..
cis
k.e.r.i. said…
sempat lagi update blog kat melaka.
gua tengah sedap berdengkur kot.
rAmiZa.mY said…
asl wa x prasan lu punya komen?

hahaha lu tdo mati, bdengkur mcm kapal api..
Lang Legar said…
so aku da bace kat homestay. skang baru komen haha.
rAmiZa.mY said…
sbb ko malu2 nk komen dpn aku ke sbb lappy ko wat hal?
hahaha

perlu ke komen itu je?
x mbina lgsg..haha
Lang Legar said…
da tentu sebab lappy aku wat hal..

aku nak komen satu je..

cepat la kenalkan aku dengan your Mr. Right haha
rAmiZa.mY said…
errr
ko suruh cpt2 mcm aku da ade calon je..
ape kate ko tlg aku usaha utk knal kan aku pd potential mr right?
kan lebey afdal..kot2 cik doktor ada kenalan encek doktor..kan besh..
muahahahahaha

Popular posts from this blog

Everly Hotel Dah Tutup

Tadi pergi Melaka dengan Mr B for a meeting. Meeting tu pun komfem last minute, so lepas update meeting kami terus gerak ke Melaka.
Aku yang drive.Sepanjang perjalanan we talked a lot. Kau tau tak betapa awkwardnya dok dalam kete kalau memasing kematian kutu untuk bercakap?
Luckily, tiada seekor kutu pun terkorban.Masa lunch kami sembang banyak benda sementara tunggu nasi goreng overpriced sampai. Tapi yg terkesan mesti la tentang bos puji aku.
Ok, itu riak sebenarnya.Bukan senang nak cari keje zaman sekarang. Baik fresh grad mahupun orang yg dah ada experience.
I was retrench 6 months ago. Tetiba ja kena suruh benti and takyah datang keje. Mau tak gelabah? (Masa tu tak gelabah sangat sebab ada keje part time yg back up)
But i was lucky. I really am. I managed to secured myself a job within 2 weeks. Actually, 2 jobs. Org lain, masuk tahun ni baru semua dapat kerja, tu pun setengah tak berapa happy ngan keje yg dorg dapat.I was lucky to find a job and readily to work before the month e…

..seyesly, deym seyesly..

all dis tense makes me wanna sleep..


p/s: cyg, thnx thnx thnx..sbenarnye nk mnta kinder egg td, tp malu =) huhuhuhu

p/s/s: cyg...sory org x wat psm ag..nk tdo..cakit pale..dah, jgn bebel..xmo dgr..muahahaha

p/s/s/s: ok, ok bkn pada org yg same....pada org yg baca, nnt la apdet psl earth hour, bday papa, kondisi ati, isi otak n sgale..kalu da apdet tu, nmpk sgt ak x wat pape utk innotek + psm.. muahahha..

And I'll never give myself to another
The way I gave it to you
Don't even recognize
The ways you hurt me
Do you?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you're the one to blame

Just keep swimming!

If you want move forward, something have to change. Alah, macam kita nak berjalan, kita kena melangkah, kena gerakkan kaki, makanya kaki kita bukan di kedudukan yang sama, dah berubah. 
That is how it should be with your life. You have to change something. Kalau tak happy dengan kerja, change your job. Tak happy dengan kesihatan, change your lifestyle. You can not be at the same place and hope that life would change for you. It doesn't work that way. 
Tapi kan, contohnya untuk kerja. You have been doing the same job for the past 10 years, tapi masih di takuk yang sama walaupun dah bertukar kerja, bertukar tempat. Then you have to reflect upon yourselves, what is wrong with you? Because at that point, you can't blame the boss, the company, since you have complained and changed the environment. There will be a time that you actualy have to reflect and blame yourself. And CHANGE! Tak kiralah lelaki or perempuan, buang ego jauh-jauh dan berubahlah. Kalau dulu malas, rajinkan diri. K…