Skip to main content

Popular posts from this blog

Everly Hotel Dah Tutup

Tadi pergi Melaka dengan Mr B for a meeting. Meeting tu pun komfem last minute, so lepas update meeting kami terus gerak ke Melaka.
Aku yang drive.Sepanjang perjalanan we talked a lot. Kau tau tak betapa awkwardnya dok dalam kete kalau memasing kematian kutu untuk bercakap?
Luckily, tiada seekor kutu pun terkorban.Masa lunch kami sembang banyak benda sementara tunggu nasi goreng overpriced sampai. Tapi yg terkesan mesti la tentang bos puji aku.
Ok, itu riak sebenarnya.Bukan senang nak cari keje zaman sekarang. Baik fresh grad mahupun orang yg dah ada experience.
I was retrench 6 months ago. Tetiba ja kena suruh benti and takyah datang keje. Mau tak gelabah? (Masa tu tak gelabah sangat sebab ada keje part time yg back up)
But i was lucky. I really am. I managed to secured myself a job within 2 weeks. Actually, 2 jobs. Org lain, masuk tahun ni baru semua dapat kerja, tu pun setengah tak berapa happy ngan keje yg dorg dapat.I was lucky to find a job and readily to work before the month e…

..seyesly, deym seyesly..

all dis tense makes me wanna sleep..


p/s: cyg, thnx thnx thnx..sbenarnye nk mnta kinder egg td, tp malu =) huhuhuhu

p/s/s: cyg...sory org x wat psm ag..nk tdo..cakit pale..dah, jgn bebel..xmo dgr..muahahaha

p/s/s/s: ok, ok bkn pada org yg same....pada org yg baca, nnt la apdet psl earth hour, bday papa, kondisi ati, isi otak n sgale..kalu da apdet tu, nmpk sgt ak x wat pape utk innotek + psm.. muahahha..

And I'll never give myself to another
The way I gave it to you
Don't even recognize
The ways you hurt me
Do you?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you're the one to blame