Skip to main content

143

I love you, maksudnya.

Juga, to forever.



You saved me, and you love me. And I can never than you enough.

Comments

Popular posts from this blog

Just keep swimming!

If you want move forward, something have to change. Alah, macam kita nak berjalan, kita kena melangkah, kena gerakkan kaki, makanya kaki kita bukan di kedudukan yang sama, dah berubah. 
That is how it should be with your life. You have to change something. Kalau tak happy dengan kerja, change your job. Tak happy dengan kesihatan, change your lifestyle. You can not be at the same place and hope that life would change for you. It doesn't work that way. 
Tapi kan, contohnya untuk kerja. You have been doing the same job for the past 10 years, tapi masih di takuk yang sama walaupun dah bertukar kerja, bertukar tempat. Then you have to reflect upon yourselves, what is wrong with you? Because at that point, you can't blame the boss, the company, since you have complained and changed the environment. There will be a time that you actualy have to reflect and blame yourself. And CHANGE! Tak kiralah lelaki or perempuan, buang ego jauh-jauh dan berubahlah. Kalau dulu malas, rajinkan diri. K…

..seyesly, deym seyesly..

all dis tense makes me wanna sleep..


p/s: cyg, thnx thnx thnx..sbenarnye nk mnta kinder egg td, tp malu =) huhuhuhu

p/s/s: cyg...sory org x wat psm ag..nk tdo..cakit pale..dah, jgn bebel..xmo dgr..muahahaha

p/s/s/s: ok, ok bkn pada org yg same....pada org yg baca, nnt la apdet psl earth hour, bday papa, kondisi ati, isi otak n sgale..kalu da apdet tu, nmpk sgt ak x wat pape utk innotek + psm.. muahahha..

And I'll never give myself to another
The way I gave it to you
Don't even recognize
The ways you hurt me
Do you?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you're the one to blame

Everly Hotel Dah Tutup

Tadi pergi Melaka dengan Mr B for a meeting. Meeting tu pun komfem last minute, so lepas update meeting kami terus gerak ke Melaka.
Aku yang drive.Sepanjang perjalanan we talked a lot. Kau tau tak betapa awkwardnya dok dalam kete kalau memasing kematian kutu untuk bercakap?
Luckily, tiada seekor kutu pun terkorban.Masa lunch kami sembang banyak benda sementara tunggu nasi goreng overpriced sampai. Tapi yg terkesan mesti la tentang bos puji aku.
Ok, itu riak sebenarnya.Bukan senang nak cari keje zaman sekarang. Baik fresh grad mahupun orang yg dah ada experience.
I was retrench 6 months ago. Tetiba ja kena suruh benti and takyah datang keje. Mau tak gelabah? (Masa tu tak gelabah sangat sebab ada keje part time yg back up)
But i was lucky. I really am. I managed to secured myself a job within 2 weeks. Actually, 2 jobs. Org lain, masuk tahun ni baru semua dapat kerja, tu pun setengah tak berapa happy ngan keje yg dorg dapat.I was lucky to find a job and readily to work before the month e…